22. maaliskuuta 2012

Ruokaa mä metsästän..

Tuossa pikaisesti laskeskelin Manun murojen määrää ja totesin ettei me niillä selvitä ensi viikonloppuun, jolloin olisi haettu uusi satsi Tuurin Mustista ja Mirristä. Tampereelta löytyisi neljä Musti ja Mirri -liikettä, mutta yksikään ei sijaitse suoran reitin varrella. Sitä luulisi että täällä selviäisi ihan hyvin ilman omaa autoa, mutta väärässä olen. Eikä asiaa helpota yhtään se, etten vielä tunne ympäristöä kovin hyvin ;) Helpoimmalla toki selviäisi jos netistä tilaisi säkin, mutta sekin on siinä ja siinä, ehtiikö perille ajoissa. Kun ei viitsisi ostaa mitään markettimuonaakaan tähän väliin. 

Meillä on tällä hetkellä kokeilussa Purina Pro Plan Small & Mini Puppy Sensitive Derma. Ostin kokeeksi jos se tuohon stressihilseilyyn tehoaisi, mutta musta vähän tuntuu että tämä kaveri hilseilee jos niin haluaa. Turkki kyllä on hyvän näköinen ja on hiukan kasvanut karvaa kaljuihin kohtiin esim. mahan alle, nivusiin. Aikaisemmin kokeilin antaa lisäksi lohiöljyä, mutta siitä meni selkäkarva ihan koppuraiseksi ja samoja koppurakasoja esiintyi siellä täällä. Nykyään mennään siis ihan vaan pelkillä muroilla ja sekaan laitetaan naudan mahapulla tuomaan lisämakua. 

Aamuruuastaan Manu on hirveän tarkka. Jos kupissa on vain pelkkiä muroja, niin se on turha odottaa että kuppi tyhjenisi. Aluksi kokeilin laittaa pikkuisen marketin märkäruokaa sekaan mutta hajun ja tuhnuttelun perusteella päätin siirtyä piimään. Piimä upposi oman aikansa mutta sitten kyllästyttiin siihen. Jauhettu naudan maha on kyllä ollut oikein toimiva. Se maistuu hyvältä (ilmeisesti), eikä aiheuta mitään ylimääräisiä suolistotoimintoja ;)

Raakaruokintakin on käynyt mielessä, mutta sitä alaa saisin kyllä opiskella jonkin tovin että menisi annokset oikein ja olisin perillä siitä mitä mikäkin sisältää ja miten paljon :)


..Niin ja Manu alkaa olla jo parantumaan päin. Ei enää kuullosta niin räkäseltä kuin toissa päivänä. Eilen ilmeisesti oli ylimääräiset limat tullut pihalle kun oli lattialla läikkiä ja pojalla suu vaahdossa. Kerran herättiin yöllä kun veti ilmaa, mutta muuten on ollut ihan ok. Vielä nenä hiukan rohisee jos vetää keuhkot täyteen ilmaa mutta muuten on ihan normaali. Katsotaan nyt vielä huomiseen, mikä on vointi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti