18. syyskuuta 2012

Uusi kamera

Hankin itselleni kauan himoitun järjestelmäkameran. Päädyin Nikon D3100 malliin, mikä oli tarjouksessa NetAnttilassa. Tätä ennen olen siis kuvaillut normaalilla digikameralla (Canon Ixus 115 HS). Kyllä tuo digikamera on muuten ollut hyvä, mutta vauhdissa se ei tahdo pysyä ja tarvitsee aina hyvän luonnon valon saadakseen onnistuneita kuvia. 
Tämä on mun ensimmäinen järkkäri, joten opiskelua riittää. Tässä olen sisällä poikia kuvaillut ja kokeillut eri asetuksia. Vaikken sitä vielä osaa käyttääkään, tulee kyllä huomattavasti parempia kuvia. Mahdollisimman vähän käyttää tuota automaattista asetusta, niin oppisi paremmin :)
Manun mielestä uusi kamera oli aluksi tosi jännä kapistus. Taavi taas mielellään tekee tuttavuutta tunkemalla kuonoa linssiin.






















Viikonloppuna oltiin taas Ähtärissä ja pojilla oli mukavaa juosta päivät pitkät vapaana. Taavikin on jo sen verran karaistunut ettei juokse heti sisälle jos yksikin vesipisara tulee. Manuahan ei koskaan ole vesi- tai lumisateet haitannut. Veikkaisin että Taaville tulee kyllä ankea talvi, sen verran viluinen se on. Viime talvena Manusta oli vain hauskaa, kun oli kunnon lumimyräkkä ja lunta tuli 30-40cm. Ihan onnessaan se pomppi mun jalan jälkiä pitkin eikä puhettakaan, että olisi haitannut. Välillä ei näkynyt kuin hännänpää, kun porskutti menemään. Toivottavasti tulisi taas luminen talvi..








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti