19. huhtikuuta 2013

Kaunis kevätsää - tai sitten ei

Viime viikonloppuna tuli taas käytyä Ähtärissä, eikä sää suosinut meitä ollenkaan. Taavi jäi eteiseen odottamaan, jos oltiin ulos menossa. Raukka on niin vilukissa Manuun verrattuna, jota ei vesisade haitannut. 
Koko viikon tuota vettä on ripotellut ennemmän ja vähemmän, välillä tuulee kamalasti. Kauheasti emme siis ole olleet ulkona touhuilemassa. Poikien iloksi ''meidän'' nurmikkoalue on sulanut ja siellä olisi vaikka ja mitä kivaa haisteltavaa ja tongittavaa. Myyrän koloja Manun pitää joka kerta tutkia, jos sieltä joku löytyisi. Kanin papanoitakin on ihan kiitettävästi ja voi että kun ne olisi niiin hyviä. Risuja ja tikkuja olisi vaikka muille jakaa ja Taavihan niiden kanssa on ihan hukassa, kun kaikkia pitäisi päästä nakertamaan. 
Valitettavasti jouduin perumaan Manun agilitykurssin taloudellisen tilanteen vuoksi, mutta katsellaan sitten myöhemmin uudestaan. Nyt meillä olisi projektina rakentaa muutama agilityeste mummulaan kesäksi, niin saisi siellä hiukan treenailla. Pussieste tosin ostetaan valmiina, mutta muuten yritetään saada jotain aikaiseksi omin pikku kätösin. Niistä lisää sitten myöhemmin, kun on ajankohtaista.
Taavetin kanssa ollaan treenailtu vähän paukamia, joita lihaksiksi kutsutaan. Rintakehähän sillä on kivan massiivinen ilman kuntoiluakin, mutta köyhä takapää on kaivannut vähän pientä lisäystä. Pienillä asioilla sitä saa pienelle koiralle lihaksia. Muutaman viikon olen antanut sen juosta vapaasti rappuset ylös, jotka se rusakon lailla kipuaa ylös muutamalla pompulla. Hyppimistä Taavi rakastaa, joten sitä ollaan tehty, kohtuun rajoissa kuitenkin. Kyllä sen takapäässä jo nyt huomaa pientä kehitystä. Pari viikkoa olisi vielä aikaa keskittyä näyttelyhommiin ennen Tampere kv:ta. Vielä on harkinnassa käydäänkö mätsäreissä sitä edeltävänä viikonloppuna.

















Yhtenä päivänä kävi Senna-koiruus meillä päivähoidossa ja oli kyllä kaikilla meno päällä. Lelukoppa tyhjättiin kaikista leluista, välillä leikittiin ja välillä vedettiin rallia pitkin kämppää. Manu oli tyypillisesti alkuun aika pidättyväinen, mutta kyllä sekin leikkiin lähti sitten mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti