30. toukokuuta 2013

Ruikuti-ruikuti

Viime viikonloppuna oltiin taas poikien kanssa Ähtärissä. Koko perjantai-illan Taavi härnäsi Hessua, nyysäsi ja hyysäsi, melkein koko ajan sen peräpäässä kiinni. Ajatuksenani oli että kiva, nyt se hösää uroksienkin kimpussa niin kuin narttujen. Ensimmäinen yö oli kuin suoraan manalasta, nukuttiin Taavin kanssa hurjat pari tuntia. Oltiin nukkumassa eri huoneessa kuin Hessu ja tämä vinkui ja vikisi koko ajan. Jos oven takaa kuului vähänkään liikettä, piti heti mennä oven taakse uikuttamaan. Voin sanoa, että silloin oli huumori kaukana. Mietin jo Taavin viemistä autoon, saisi siellä yksin vinkua. Muutakaan (turvallista) eristyshuonetta ei ollut, kylppärissäkin kun oli pesuaineet yms. ylettyvillä. Kyllähän sitä yön aikana tuli mietittyä, voisiko olla kipeä. Eipä se sitä ollut, kun aina reagoi Hessun ääniin jos se liikkui. Viimeisenä vaihtoehtona käytiin aamuyöstä ulkona, jos vaikka olisi kova hätä. Äkkiä se pissalla kävi ja sen jälkeen ulko-oven taakse vinkumaan. Hessun kimpussahan se oli heti, kun sen luokse pääsi. Mentiin takaisin nukkumaan ja hetken siinä vinkui kunnes (luojan kiitos) malttoi rauhoittua nukkumaan, sen parin tunnin ajaksi. 
Hermot riekaleina aamulla mietin Taavin kohtaloa, en todellakaan jaksa tuollaista katsella - ja kuunnella. Itsehän toki olen uroksen ottanut, mutta enpä ole tuollaista käytöstä aikaisemmin nähnyt uroksilla. Mietin kastraatiota, mietin sitä hormonia vapauttavaa implanttia. Suunnittelin jo kuinka annetaan Taaville tuo implantti ja palataan näyttelykehään sen vaikutuksen lakattua - katsotaan sitten uudestaan miten mies käyttäytyy. Päätin jo, että jätetään Tuurin näyttelyt väliin. 
En tiedä mitä tuo yö teki Taavin päälle vai olisiko inhimillistäen tajunnut, ettei tämä ole enää mikään leikin asia. Mutta tuon jälkeen se on rauhoittunut (koputan puuta). Loppu viikonlopun oli nätisti Hessun kanssa, ei yhtään nyysännyt mitään äijä -juttuja. Malttoi nukkua, tosin melkein vuorokauden valvomisella luulisi jo väsyttävän. Kotiuduttiin takaisin Pirkkalaan, eikä se ole täällä enää porskuttanut suu vaahdossa narttujen hajujen perässä. Toki se nenä maassa menee, mutta huomattavasti rauhallisemmin. Välillä bongailee tuulen tuomia hajuja ja jos meinaa tulla kierroksia, palaa maanpinnalle kun pyydän. Tuossa on jopa parina päivänä  malttanut osallistua mun ja Manun yhteisiin leikkeihin ulkona. Ollaan päästy treenaamaan poseeraamista ulkona, mikä aikaisemmin oli täysi mahdottumuus. En nyt vielä ala juhlimaan, mutta nautitaan nyt tästä hetkestä. Ajateltiin nyt sitten kuitenkin mennä Tuuriin kokeilemaan onnea. Jos käyttäytyy hyvin, mennään elokuussa Nokialle. Jos kaikki menee niin kuin pahoin pelkään, odotellaan syksyn/talven hallinäyttelyitä missä on tähän mennessä osannut käyttäytyä.

Ähtärin reissulla molemmat pojat kävi uimassa ja käytiin jopa veneellä soutelemassa koko porukka Hessu mukaan lukien. Taavista oli kiva tähyillä maisemia, eikä se pahemmin hötkyillyt. Manulle se teki vähän tiukkaa, kun ei ole tottunut tuommoiseen tylsään paikallaoloon. Uimataidoissa Taavi on Manun edellä, se ei ota turhaa paniikkia jos ei tassut osukaan pohjaan. Manu alkuun räpiköi, mutta rauhoittuu hetken päästä.

Manulle kuuluu vain hyvää, syö ja lihoo. Ei vaan, kyllä me sen linjoista ollaan pidetty huolta ja on mukava nähdä tuo taas sopusuhtaisena. Maha on taas toiminut pidemmän aikaan normaalisti tai oikeastaan noin hyvässä kunnossa ei ole tainnut olla pitkiin aikoihin. Taavin nirsoillessa, Manu on syönyt sen ''mätsäri-muroja'', mitkä näyttää toimivan ihan hyvin. Nyt kun on ollut ihan tarpeeksi kuuma ulkona, ei Manulla ole ollut kauheasti motivaatiota mihinkään temppuiluun. Hellepäivinä pojat ei pahemmin mitään riehu sisällä, parvekkeella katselevat maailman menoa. Illalla aurongon laskettua alkaa sitten hepulit, kun pitäisi nukkumaan mennä.

Pojat ovat nyt saaneet raksujen lisäksi noita Musch-aterioita, kanaa, kalkkunaa ja lohta. Herkkuna saavat jäniksen korvia, mikä on parempi vaihtoehto siankorville jotka saa Manun mahan epäkuntoon. Edelleenkin sika ja nauta ovat meillä kiellettyjen listalla, kaikki muu liha toimii paremmin.

Hessu valmentaa Manua


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti