18. joulukuuta 2013

Jouluterveiset


Luultavasti blogi jää nyt joulutauolle, joten kiitän jo tässä vaiheessa tämän vuoden lukijoita - niin uusia kuin vanhojakin! Ja toivottavasti kiinnostus blogia kohtaan jatkuu vielä ensi vuonnakin :) Muistutan vielä poikien facebook -sivusta, jonne tulen päivittelemään kuvia tauon aikana (Manu ja Taavi).


Vuosi 2013 meni loppujen lopuksi ihan hyvin, vaikka alkuvuosi alkoikin uhkaavin merkein, kun pojat saivat epämääräisiä allergiakohtauksia. Niistä kuitenkin selvittiin, eikä oireita ole enää tullut sen jälkeen. Muuten selvisimme tämän vuoden pelkällä rokotuskäynnillä.

Manun kanssa meillä on ollut projektina toisten koirien ohitus nätisti, joka edelleenkin sujuu vaihtelevasti. Sillä on tietyt koirat koodattuna, joille täytyy yrittää sanoa vastaan. Kuitenkin kontrolli on pysynyt yllä paremmin mitä aikaisemmin ja ruualla saa ihmeitä aikaan. Ja kävimmehän me ohituskurssin suorittamassa.



Taavin suunnitelmissa luki kastraatio joulukuulle, mutta se nyt on siirretty tammi-helmikuulle kysymysmerkillä. 






Manun kanssa ollaan temppuiltu ja kovasti ollaan yritetty opetella kaikkea uutta. Siinä on koira josta olisi melkein kaikkeen mahdolliseen. Näin kotioloissa todettuna voisi harrastaa sirkustelusta suojeluun. Vesijutut ei ehkä ole (vielä) meitä varten. Myöskin vapaata etsintää ollaan kokeiltu ja pallot löytyy aina. Ihmisten etsimisessä tosin on hiukan hätänen ja yrittää löytää katseen avulla.


Taavin kanssa... hmm.. Sen kanssa ei oikeastaan olla opeteltu mitään. Ulkona se uskollisena nuuskuttelee pissoja maasta, jolloin mä en ole edes sen mielestä olemassa silloin. Ja sisällä vain nukkuu, nukkuu ja syö. Joskus se innostuu leikkimään. Fiksu se muuten on siihen nähden miten vähän sen kanssa leikitään, harjoitellaan irroittamista ja noutamista. Aina se uskollisena tuo lelun luokse jos pyytää ja päästää käskystä irti, vaikken muistaakseni ole sitä sille koskaan opettanut.

Tälle vuodelle Taavi kävi läpi neljät näyttelyt ERInomaisesti sijoittuen aina kilpailuluokassaan. Lisäksi oli muutamat mätsärit, joista viimesimmissä totesin, ettei ne ole meidän juttu. Joku siellä saa aina pienen miehen pään niin sekaisin.

Lumen odottamiseen päättyy tämän vuoden viimeinen blogiteksti...



Manu, Taavi ja allekirjoittanut toivottaa oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta koko lukijapoppoolle!

~  ~  ~ ~  ~  ~ ~  ~  ~ ~  ~  ~ 

2 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi!
    kaikki koirat on kyllä niin söpiksii että!
    http://tassujenjalkiamydog.blogspot.fi/

    VastaaPoista