3. tammikuuta 2017

Vuoden 2017 suunnitelmia

Uusi vuosi, uudet kujeet. Tai noh, katsotaan nyt miten lähtee hommat rullaamaan.

Miinalle on tälle vuoteen suunnitteilla näyttelyitä ja rallytokoa. Huhtikuussa olisi Ruoveden ryhmänäyttely, toukokuussa Tampere kv ja kesäkuussa Alavus kr. Luultavasti nämä näyttelyt käydään, ellei satu justiin juoksut tulemaan päätä sekoittamaan. Tai eihän sitä vielä tiedä, miten juoksut tuohon tulee vaikuttamaan. Ennen näyttelyitä käydään perinteisesti muutamissa mätsäreissä. Toki voi olla vähän turhaa käydä kolmet näyttelyt kevään aikana, kun mitään menestystä sieltä tuskin tulee. Neiti on vielä niin vinttikoiran mallinen ja hitaasti kehittyvä. Mutta eihän siinä mitään menetäkään.
Näyttelyiden lisäksi takoituksena olisi alkaa treenailemaan rallytokoa sitten kun kevät lähestyy. Rallytokon lisäksi houkuttelisi harrastella vähän jotain muutakin, mutta en vielä ole keksinyt, mitä se muu olisi. Mutta onhan tässä aikaa vielä pohtia. Rallytokossa ajattelin asettaa tavoitteeksi, että me joskus saataisiin ALOluokka suoritettua. Miina sen kyllä suorittaisi varmasti, mutta mulla on vähän onneton kilpailupää ja se on jo itselle suuri saavutus, etten radalla ala sekoilemaan omiani.



Manu ja Taavi viettää tämänkin vuoden leppoisasti kotikoirina. Manun uusi vuosi lähti käyntiin antibioottikuurilla, kun joulun jälkeen sillä tulehtui ja puhkesi toinen anaalirauhanen. Nyt on 6 päivää kuuria takana ja kyllä se siitä on alkanut paranemaan. Vielä olisi nappeja 4 päivälle jäljellä. 
Taavi on alkanut nostelemaan toista takajalkaansa (sitä minkä Miina teloi syksyllä). Tarkoitus olisi käyttää sitä hierojalla ja/tai osteopaatilla, jos sieltä löytyisi jotain. Syksyn aikana se on kuitenkin kuvattu ja taivuteltu terveeksi selästä varpaisiin asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti