20. tammikuuta 2014

Potkupuku niskaan ja menoksi

Saadessani ompelukoneen, alkoi langat laulamaan ja pojille syntyi potkupuvut. Ei se nyt ihan niin helppoa ollut kuin luulin, olenhan mä viimeksi ommellut koneella joskus 10 vuotta sitten. Muutamien hukkapalojen jälkeen sain valmiiksi Taaville sopivan potkupuvun. Seuraavana päivänä oli Manun vuoro ja uhrasin meidän vanhan viltin siihen hommaan. Pienen pieni virhe siihenkin tuli, jäi meinaan takalahkeet hiukan lyhyeksi. Onneksi löytyy tossut, niin saa ne laittaa tarvittaessa. 
Potkupukua suosittelen kyllä kaikille vilukissakoirille. Potkupuku + toppamantteli yhdistelmällä ei edes Taavi ole palellut, vaikka pakkasta onkin 15-20 asteen tietämillä. Ilman tassun suojia Taavi ei pääse edes eteenpäin, kun käpälät jäätyy maahan kiinni. Eilenkin tultiin autolta semmoset 10 metriä ja jo puolessa välissä sillä oli kaikki jalat ilmassa.
Ei me kuitenkaan ulkona olla pitkiä aikoja, sen verran, että tarpeet tulee tehtyä ja saa hiukan nuuskutella maata. Manu saa juoksennella vapaana ja nyt ollaan jäällekin päästy, joten siellä on lääniä missä juosta. Taaville olisi Rautiasta ostettu 15 metrin naru, joka tosin on vielä käyttämättä - jos tänään ottaisi narun mukaan. Kun ulkona ollaan normaalia vähemmän, on hyvä, että Manu saa juosta vapaana. Pelkillä hihnalenkeillä se alkaisi jo sekoilemaan omiaan. Taavillehan se on se ja sama, ollaanko ulkona kerralla 5 minuuttia vai tunti. Mutta on sekin nyt taas innostunut leikkimään sisällä ja olemaan kuin koira. Ruokakin sille on maittanut hyvin, kun olen laittanut kupin sellaiseen paikkaan missä saa olla yksin ilman näköyhteyttä ihmisiin tai Manuun.
http://lelaa.kuvat.fi/
Tällä viikolla olisi tarkoituksena lähteä mahdollisesti keskiviikkona Ähtäriin. Meinaa täällä kotona tulla kuolematylsyys ja pojatkin saisivat taas Hessua viihdyttää. Lauantaina tultaisiin takaisin ja sunnuntaina olisi tarkoitus mennä pussailemaan meidän tulevaa pikkutyttöä, jota Pihlaksi kutsutaan :) Odottavan aika on pitkä..huhhei..

Taavilla on nykyään uusi harrastus, bubblepeli.

2 kommenttia:

  1. Hah! :D Meiltäkin löytyy tabletilla pelaava kääkkä; http://pikkupinserit.blogspot.fi/2013/04/muru-ja-ipad.html

    VastaaPoista