4. heinäkuuta 2012

Huokaus

Taas on varattu eläinlääkärille aika. Lauantaina iltapäivästä menevät molemmat pojat, Taavi rokolle ja Manu mahan tarkistukseen.

Manulla on taas maha ollut ihan kuralla tämän päivän. Ruoka kyllä maittaa eikä kuumetta ole ollut, mutta maha päästää kaiken läpi ja on aavistuksen apea. Käyn tänään hakemassa klinikalta jotain herkkämahaisen purkkiruokaa, jonka pitäisi imeytyä hyvin. Sekaan puuro-riisimössöä, ei mitään kiinteää. 

Saapahan Taavi herkutella, kun on kaapissa purkillinen kananpalasia. On kyllä kätevä houkutin pikkupojalle. Kävelisi varmaan kattoa pitkin jos vetäisi kanaa nenän edessä :) Meidän näyttelytreenailutkin sujuu oikein hyvin. Käytiin parkkipaikalla juoksemassa sinne sun tänne ja poseerattiin. Eipä tuossa oikein mitään opetettavaa ole. Eri asia tosin sitten, kun on muitakin koiria läsnä. Mutta mä uskon kanan pyhään voimaan!
On nyt poika alkanut arvostamaan siistiä taloa (lattiaa) ja malttaa ainakin 80% tarpeistaan tehdä pihalle. Tiedä sitten oliko pesuhuoneeseen eristämisellä jotain vaikutusta asiaan, kun sen jälkeen on ollut siistimmin. Pysyypähän meidän kämppä ja huonekalut ehjempinä, kun pikku-tuholainen ei pääse yksin ollessaan nakertelemaan. Ja ihme kyllä, ei kylppärissä ole tehnyt mitään ilkeyksiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti