8. heinäkuuta 2012

Terveet pojat

Eilen käytiin eläinlääkärin tarkastuksessa Manun kanssa ja Taavi rokolla. Manu sai terveen paperit, hiukan oli kaasua mahassa muttei mitään sen kummempaa löytynyt. Nyt vielä viikko syödään Gastro intestinal-purkkiruokaa ja kaurapuuroa, joka on kyllä ollut oikein toimivaa. Pikku hiljaa aletaan lisäämään muroja joukkoon ja toivotaan, ettei muutosta tule. Nestetasapaino oli hyvin kunnossa aikaisempaan verrattuna. Ruiskulla ollaan juotettu ja ruokaan on aina lisätty vettä. Manu tosin on nyt oppinut, että ruiskusta on kivempi juoda kuin kupista ;) Perjantaina Manu tosin oli napannut ruiskun pöydältä ja jyrsinyt sen hajalle. Toki pelkäsin heti pahinta ettei se niitä paloja ole mennyt syömään. Hetken etsimisen jälkeen palat löytyi sängyn päältä, oli hyvin maastoutunut valkoiseen päiväpeittoon. 

Taavi sai rokotuksen ja tarkistus meni ihan hyvin. Hampaita hän ei tällä kertaa olisi mielellään näyttänyt. Eläinlääkäri jo kovasti odotteli hampaiden vaihtumista. Etuhampaiden ikenet ainakin ovat jo hieman turvonneet ja näyttäisi muutama ylähammas olevan tuloillaan. Tutkimuksissa huomattiin, että toisesta korvastahan puuttuu pieni pala. Tiedä sitten onko joku haukannut palan pikkuisena vai onko ollut syntymästä asti. Itse tuon pienen loven kyllä olen huomannut, mutten sitä sen enempää ole tutkinut. Mutta eipä se menoa ja meininkiä haittaa :)

Ensi kuun alussa mennään uudestaan, Manu saa 1-vuotis rokotteen ja Taaville annetaan rabies-rokote. Tässä nyt uudestaan laskeskelin kalenteria, niin jää meillä elokuun parit mätsärit väliin tuon varoajan takia. Pitää nyt katsoa, jos pääsisi viikkoa aikaisemmin rokolle, niin kerkiäisi yhdet näyttelyt käymään. Näillä näkymin ei ole ilmoitettu pidettäviä mätsäreitä elokuun jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti