17. heinäkuuta 2012

Sataa sataa

Johan tuota vettä onkin tullut taivaalta jo useamman päivän. Ei poikien kanssakaan pääse kunnolla ulkoilemaan. Tai pääsee, mutta Taavi vetää korvat luimussa ja hyppii jalkaa vasten ''syliin syliin''. Manua vesisade ei nyt kauheasti haittaa jos ei kaatamalla tule. 

Manun mahakin alkaa olla parempaan päin. On nyt syönyt muroja puolet turvotettuna ja puolet kovina. Nyt on muutaman kerran saanut mahapullaa sekaan eikä vielä ainakaan ole reagoinut siihen, toivottavasti ei mitään tulekaan. 

Ennen tuota pöpöä Manu painoi parhaimmillaan 7kg ja lekurissa punnittiin 5,5kg. Nyt paino on käynyt alimmillaan 5,3kg:ssa ja kovasti oon yrittänyt syöttää ettei enempää tipu. Oon nyt nostanut ruuan määrää, kun ei tuo mahakaan mitään ole vastaan laittanut. Toivottavasti nyt alkaa paino nousemaan, eikä tule mitään suoliston imeytymisongelmia.

Taavin elämä rullaa samaan tahtiin. Näyttelynarussa ollaan käyty kävelemässä ja ihan hyvin osaa käyttäytyä. Nyt ollaan otettu suurennuslasin alle hampaiden katsominen. Joka päivä, useamman kerran, oon vähän sörkkinyt sen suuta. Taavin mielestä se ei ole yhtään hauskaa. Mutta kyllä se paremmin antaa katsoa kuin muutamia viikkoja sitten. Eiköhän se totu, minä en periksi anna :)

Näillä näkymin Taavin näyttelykalenteri näyttää tältä;
11.8. Match Show, Tampere
19.8. Match Show, Tampere
29.9. Pentunäyttely, Tampere
28.10. Seinäjoki kv









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti