28. lokakuuta 2012

ROP-pentu Taavi ♥

Seinäjoki kv takana ja tuloksena KP ROP!
Itse kehäkäyttäytyminen ei mitään malliluokkaa ollut, esim. seisomisessa Taavi päätti poseerata makaamalla maassa. Pöydällä alkuunsa ei malttanut olla paikoillaan, mutta kyllä se siitä rauhoittui. Liikkeissäkään Taavi ei kyllä ollut parhaimmillaan, mutta nätisti malttoi mennä nokka oikeaan suuntaan. Tuomari oli kyllä mukava ja kaikesta huolimatta saatiin hyvä arvostelu. Taavin lisäksi muita uroksia ei ollutkaan eikä nartuissakaan ollut kuin yksi. 

Koska itse en mikään ruotsin tietäjä ole, voi tekstissä olla pienoisia kirjoitusvirheitä - käsiala kun ei mitään selvää ole arvostelulapussa :)
"Av utm god typ, välformat huvud med god kraftigt nosparti, fina ögon och öron ngt rak i överarmen, stram rygg önskar ngt kortare kropp gott vinklad bak, rör sig med gott steg ngt löst fram, utm färg och päls"



Ensin oltiin näin..
...Ja sitten näin

Mutta tässä lopputulos :)

2 kommenttia:

  1. "Erinomaisen hyvä tyyppi, hyvin muodostunut pää, jossa hyvä vahva kuono, hienot silmät ja korvat, hieman suora olkavarsi, tiivis selkä, toivoisin lyhyemmän rungon, hyvät takakulmaukset, liikkuu hyvällä askeleella, hieman(?) löysä edestä, erinomainen väri ja turkki"

    Näin minä tuon suomentaisin:D Hieno Taavi!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Ite yritin google kääntäjällä saada selkoa :D

    VastaaPoista