16. lokakuuta 2012

Silmätulehdus

Sikaripunkki & silmätulehdus
Taaville tuli nyt sitten vielä silmätulehdus tuohon ''punkkisilmään''. Käytiin Nokian eläinlääkärillä, kun Oivaan oli pitkät jonot. Silmästä otettiin taas näytteet eikä punkkeja näkynyt. Oireet kuitenkin siihen viittaa. Kyllä tuo silmä nyt paremmalta näyttää, kun turvotus on lakannut antibiooteilla. Silmäluomen reunassa oli myös naarmu, joka oli tulehtunut. Tässä nyt kovasti toivon, että alkaisi parantumaan ja saisi karvat kasvatettua takaisin. Parin viikon päästä olisi Seinäjoen näyttelyt, eikä oikein innosta viedä näytille koiraa jolla on karvattomia laikkuja..

Manun jalkoväli on parantunut oikein hyvin. Rupi on lähtenyt ja muutenkin on siistin näköinen. Yksi tikin pätkä sieltä repsottaa ja toivon mukaan se sieltä lähtee ajan myötä. Tiedä sitten, onko tikit muutenkaan vielä sulaneet ihon sisällä, viikko-pari siinä voi mennä.

Koirapuistoilemassa käytiin taas pitkästä aikaan viime lauantaina. Aluksi pojat sai keskenään juoksennella, kunnes sinne saapui englanninbulldoggi-uros. Manu välillä kokeili onneaan komentamisessa, mutta kyllä se ruttunaamalle tilaa antoi. Taavihan alkuun ihmetteli, että mikä ihme toi on. Kyllä se siitä sitten lämpesi ja välillä ottivat juoksukilpailuja.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti