15. elokuuta 2013

Tuotesuosittelu -haaste ja koirakuumeilua

New Limit'sin blogista otettu haaste vastaan :)
"Haastan teidät kääpiöpinseri bloggaajat suosittelemaan hyäksi koettuja tuotteita (ruokamerkki, tavarat, vaatteet jne) Tämä ei sitten ole mikään sponsoroitu mainospostaus :D Kommentoi mikäli osallistut :)"

Listaan asiat siinä järjestyksessä, kun ne mieleen tulee.
  1. Myös meiltä löytyy tämän hetken hittituote Hurtta Mini Comfort -valjaat. Manu sai ne synttärilahjaksi ja on sille erittäin sopivat. Kertaakaan ei ole yskinyt/kakonut niiden kanssa, mitä normipannan ja valjaiden kanssa on tehnyt. Pisteytettynä voisin antaa 4/5. Täydet viisi saa sitten, jos valjaat ovat vielä vuodenkin päästä käyttökelpoiset ;)
  2. Tehobakt Pet, maitohappobakteereja sisältävä täydennysrehu. Tuote, jonka olisin saanut ostaa aikapäiviä sitten. Tasapainottaa sekamelska-mahan jo ensimmäisen annoksen jälkeen. Manulla tämäkin käytössä. Riittoisa pikkukoiralle, kissan annos riittää :)
  3. Ikean pehmorotta. Pehmoleluista suosituin ja kestävin. Myöskin muut Ikean pehmolelut ovat yllättävän kestäviä verrattuna vartavasten koirille suunniteltuihin pehmoleluihin.
  4. Pirkkalan S-Marketista, koirien irtokarkkihyllystä löytyvät Pentumix -keksit. Ovat niin hyviä, että Taavikin keskeyttää hajujen perässä juoksemisen saadakseen keksin. Hintakaan ei päätä huimaa, 4,90e/kg.
Tässä meidän tämän hetkiset Top4 tuotteet :)

...Ja minä olen taas vaihteeksi alkanut kärsimään vakavasta koirakuumeesta. Eipä tähän tautiin ole kuin yksi parannuskeino, mutta kovasti yritän uskotella, että Manussa ja Taavissa on koiraa ihan tarpeeksi. Niinpä niin.. Päivät menee kenneleitä selatessa ja tutkiessa pentusuunnitelmia. Haaveissahan olisi isompi koira ja kaksi mielenkiintoista rotua olisi dalmatiankoira ja sileäkarvainen collie. Se fakta kuitenkin on, etten ala tämän vuoden puolella hankkimaan uutta koiraa. Ehkä sitten ensi vuonna. Tai sitten tulen järkiini ja tyydyn näihin kahteen pikkupoikaan. Eipä tätä kuumeilua tosin helpota lähistölle ilmaantunut dalmispentu, joka eilenkin kulki samoja lenkkipolkuja meidän kanssa. Onhan se pentu söpö kuin mikä :) Olen miettinyt sukupuolenvaihdostakin, jos seuraava olisi narttu. Mutta jos nartun otan, silloin Taavi on pakko kastroida. Sen kolmannen koiran kanssa olisi haaveina myös käydä näyttelyissä ja tokoilukin on alkanut hiukkasen kiinnostamaan muutenkin kuin omaksi iloksi. Jossain vaiheessa pitäisi tosin päästä selvyyteen, kumpi rotu olisi se mun. Ja onhan sitä käynyt mielessä uusi kääpiöpinserikin, mutta mutta... :) Mitä itseäni tunnen, niin haaveet ja mielipiteet muuttuu vielä monen monta kertaa, ennen kuin edes talvi tulee. Mutta tämmöisissä tunnelmissa täällä eletään :)

Loppukevennyksenä 
Manun (ja Taavin) pyörimistä :)

2 kommenttia:

  1. Upea tämä uusi ulkoasu, tykkään!
    p.s kiva kun osallistuit haasteeseen, ikean pehmorotta oli vähällä päästä meidänkin listalle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!
    Meidän ensimmäinen rotta tuli Taavin mukana taloon ja hengissä on vieläkin, häntä vain puuttuu ;)

    VastaaPoista