4. elokuuta 2013

Erinomainen Taavi ja 2-vuotias Manu

Tänään juhlimme Manun synttäreitä, pikku-poika jo 2v! Viikon aikana Manusta on alkanut kuoriutumaan aikuinen mies. Siitä on tullut rauhallinen herra, joka lenkilläkin tepsuttaa rennosti eteenpäin. Tiedä sitten, onko sillä ollut jotain paineita siitä, miten kaksi vuotiaan tulee käyttäytyä. Niin sisällä kuin ulkonakin on osannut ottaa elämän rennosti, eikä mun ole tarvinnut kiukuta sille pitkään aikaan ;)


Eilen piti vähän ottaa 2v otoksia :)

Taavin kanssa kävimme tänään Nokian ryhmänäyttelyissä. Kovin suuria odotuksia ei taaskaan ollut, aurinko paistoi liiankin kuumasti ja Taavin mielestä nenä maassa kulkeminen olisi ollut parasta. Päivän positiivisin juttu oli pöydällä olo. Noin nätisti ei ole ollut varmaan koskaan. Hienosti antoi tutkia, eikä yrittänyt paeta paikalta. Mittauksessa tuomari sai tuloksen 32cm, mikä ei kyllä omasta mielestä pitänyt paikkaansa. Taavi tosin ei tykkää noista mittatikuista, joten senkin takia saattoi tulla lisäsenttejä. Kehä oli kuoppaisella nurmikkoalueella, joten sai katsoa omia jalkojaan, ettei kumoon mene. Taavi oli vaihteleva liikkeissä, välillä sinkoiltiin ja taas mentiin nätisti. Poseeraukset meni vähän niin ja näin, mutta kyllä se tuomari jotain hyvää siitä löysi, kun saimme tulokseksi ERIn ja oltiin kilpailuluokan kakkosia. SA:ta ei tullut edelleenkään, ehkä sen olisi voinut saada, jos mittatulos olisi ollut eri. Lisäksi osallistuttiin kasvattajaluokkaan ja meidän porukka oli kolmansia. Tuossa vaiheessa Taavi oli jo aivan loppu.

Arvosteluun olen erittäin tyytyväinen. Ehkä Taavi ei sittenkään ole niin rimpula, mitä itse olen sanonut :)

"Turhan kookas, mittasuhteiltaan oikea, hyvä pään pituus, oikein asettuneet korvat, keskiruskeat silmät, hyvä purenta. Hyvä kaula, hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Hyvä karva, kauniin punaruskeat värimerkit. Sirpinmuotoinen häntä, hyvä lihaskunto, sivulta liikkuu hyvin. Tasapainoiset kulmaukset." Ja tuomarina toimi Juha Putkonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti