13. elokuuta 2013

Viikonloppu maalla

Käytiin viime viikonloppuna pitkästä aikaan Ähtärissä. Manulla oli kova odotus päällänsä ja lähes tulkoon koko ajomatkan piti jos jotakin ääntä häkissä. Taavi sentään tietää, ettei vikisemällä olla yhtään sen nopeampaa perillä. Manu on oppinut tietämään mistä risteyksestä kääntyessä ollaan kohta perillä ja aina siinä kohtaan alkaa malttamaton piipitys. Autosta kun pois pääsee, alkaa mahdoton ralli pitkin pihoja. Perjantai-ilta siinä sitten menikin riehuessa. 
Lauantaina oltiin sateesta huolimatta ulkosalla. Taavihan ei tykkää yhtään tuosta sääilmiöstä ja eihän itsellä käynyt ollenkaan mielessä, että tarvisi koiran takkia ottaa mukaan. Tein nuotion makkaran paistoa varten ja Taavihan siinä vieressä lämmitteli. Tulevana viikonloppuna mennään taas Ähtäriin rosvopaistin merkeissä ja täytyy muistaa ottaa vilukissalle takki mukaan.
Nopeasti se viikonloppu meni, niin kuin aina. Mieluusti pojat sinne olisi jääneet. Onhan se tylsää täällä kaupungissa, kun joutuu remmien kanssa kulkemaan. Lottovoittoa odotellessa, niin saisi sen oman pihan...

Tulipa tuossa muuten huomattua, että Taavin kuva on päässyt Peten Koiratarvikkeen kansikuvaksi facebookissa. Meidän "julkkis" ;)





Kovasti tässä olen pohdiskellut lokakuun näyttelyitä.. Seinäjoki KV, Hämeenlinna RN vai Nurmijärvi E? Tämän hetkinen budjetti ei anna mahdollisuutta osallistua kaikkiin. Hämeenlinna ja Seinäjoki houkuttelisi, mutta menisikö vain jompaan kumpaan... Onneksi on vielä ilmoittautumisaikaa jäljellä. Suuret on valinnan vaikeudet :) Lisäksi nyt vähän jänskättää tuo Taavin koko asia. Jos se nyt oikeasti on kasvanut 32cm korkeaksi, niin mihin asti sitä uskaltaa lähteä sillä riskillä, että tulee hylätty..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti