4. helmikuuta 2014

Hönöt kuvissa

Suureksi yllätykseksi se olikin Manu, joka bongasi ensimmäiset sisälle paistavat auringonsäteet. Eipä ole kertaakaan mennyt koko talvena selkänojalle muuten vain hengailemaan.

 Manun laiskempi tyyli tarkkailla,
olisiko keittiössä tarjolla jotain syötävää.

Penni ajatuksistasi. Taavi on meidän mietiskelijä. 
Näissä tunnelmissa se saattaa viettää pidemmänkin tovin.


 ...maa kutsuu, kuuleeko Taavi?

Näissä tunnelmissa täällä. Talvikin uhkaa loppua, vaikkei se kerinnyt vielä alkaakaan. Lämpötila huitelee plussan puolella. Jäällä ollaan oltu joka päivä enemmän ja vähemmän. Hiukan menoa rajoittaa sinne tunkeneet hiihtäjät, kun eivät ole maastoon saaneet latua kuntoon. Ihan hyvin Manu niitä kuitenkin sietää, jostain kumman syystä hiihtävät lapset ovat inhottavia. 
Viime yö meni vähäisin unin, kun Taavilla meinasi olla huono olo. Ilmeisesti minnekään ei oksentanut, mutta vähän väliä puklutti. Yöllä sitten annoin närästysnappia, joka hiukan helpotti. Tai ainakin puklutus vähentyi, muttei kuitenkaan kokonaan loppunut. Nyt se on aamun ollut ihan oma itsensä, reippaasti kävi ulkona ja ruokakin maistui.

Nyt tulevana ja sitä seuraavana viikonloppuna kutsuu taas Ähtäri. Sen jälkeen jäänkin ''äitiyslomalle'', kun pupsi saapuu taloon. Kutsumanimeä en ole sille vieläkään keksinyt, jotenkin näille miespuoleisille on helpompi keksiä. Pihla oli ensimmäinen vaihtoehto, mutta sitä aikani päässä pyöriteltyä, alkoi sekin kuullostamaan typerältä - ja sekoittuukohan se miten pihalla -sanaan. Ja sitä paitsi näin pohojammaalaisena siitä tulee lopulta Pihila. Tämä tuleva tyttönen, ainakin näillä näkymin, on pieni ja sievä, joten ei siitä mikään Marttakaan voi tulla. Että nimiehdotuksia otetaan vastaan, tytölle. Mieluiten 2 -tavuisia :) Ja semmosia, mitkä ei sekoitu Manuun ja Taaviin.

2 kommenttia:

  1. Nimiehdotuksiksi mieleen heti Lyyli tai Ruska. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskaa aluksi mietinkin, mutta jotenkin se ei vaan sovi mun suuhun.. Lyylikin olisi aika hauska :)

      Poista