26. marraskuuta 2014

Nyt niitä kuvia!

..Tosin eipä noita kuvia nyt niin paljoa ole, kun eihän mun kameralla tee näillä pimeillä keleillä yhtään mitään. Eikä nyt ole Painttia kummempaa kuvankäsittelyohjelmaa, niin ei niitä sitten saa piristettyä sitäkään vähää. Vähän tässä on kutkuttanut joko uusi kameran runko tai sitten parempi objektiivi. Edelleenkin se action kamera kiinnostaisi myös. Jonkun noista kolmesta nyt aion kuitenkin jossain vaiheessa hankkia. Jos siis tuleva auton katsastus ja korjaus ei vie viimeisiäkin pennosia...

Mutta asiaan. 
Saanen esitellä uudet Valko-Venäjän juniorivaliot Kevin ja Pihla! Osallistuivat myös parikilpailuun ollen siellä ROP-pari! Ei huono reissu :)

Manulla on ollut lempparileluna kuminen hiiri, jonka kanssa se on treenannut saalistamista ja saaliin tappamista. Monesti on tullut naureskeltua, kun ei tuota ole luonnon jyrsijät kiinnostanut jos ei suoraan suuhun juoksisi. Eilen tuo sitten taisi saalistaa elämänsä ensimmäisen hiiren. Jäi oikein hankea kuuntelemaan ja sai hiirulaisen ajettua esille, jonka jälkeen yksi puraisu ja Manu sai jälkiruuan aamupalalleen. Hiukan meni sen jälkeen seurattua koiraa, ettei se hiirulainen löydy tyynyltä oksennettuna, mutta hyvin maha sulatti sen.
Taavilla on vähän menojalkaa vipattanut tässä viime aikoina... Taitaa olla juoksusen koiran hajuja jossain lähistöllä. Kovin on levoton ja piipittää ikkunassa, ulos pitäisi päästä vähän väliä. Onneksi nyt sentään yöt malttaa nukkua. Ainakin yksi koira tässä meidän nurkillä käy lenkkeilemässä ja taisipa se aiheuttaa mulle pienet sydämen tykytyksetkin eräs ilta, kun päästin koirat iltapissalle. Manu katosi nurkan taakse aloittaen kauhean haukkumisen tielle ja käskiessäni sitä hiljenemään, alkoi tieltä/metsästä kuulumaan vähän möreämpää haukkumista. Äkkiä koirat sisälle, etteivät lähde juoksemaan kohti pimeyttä. 


Eilen pidin pienen kuvaustuokien poikien kanssa. Levitin vilttiä sängyn päälle ja seinälle vähän tasaisempaa taustaa. Manuhan tajusi jutun heti ja oli samantien istumassa paikoillaan. Enimmäkseen tulikin sitten vain sitä kuvattua ja Taavi tuli mukaan vasta yhteiskuvaan. Kamerasta tosin oli asetukset taas mennyt ihan miten sattuu, joten mitään laatukuvaa ei tullut. 














Tulipa tässä nyt huomattua, ettenhän mä ole laittanut tänne ensilumen kuvia ollenkaan. Pääosissa Pihla, pojat ei jostain kumman syystä tykännyt ;) Pirkkalasta nämä.


huhuu, onko myyrä kotona?

Menkää te, mä jään tänne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti