13. huhtikuuta 2012

13. perjantai

...epäonnen päivä.

Vettä sataa ja Manulla on jalka paketissa, eikä tätä päivää ole edes kauaa kulunut. 
Käytiin lenkillä ja sisälle tullessa päätti Manu jättää tassunsa alaoven väliin. Ei ollut ensimmäinen kerta, mutta tällä kertaa sattui pahemmin ja voi sitä huutoa. Huutava koira syliin ja sisälle tarkastamaan tilanne. Kynnen reuna auki ja verta vuoti ihan kiitetävästi. Räpiköivän koiran haavan pesua ja yrittäen tyrehdyttää vuotoa. Alkuhätään leikkasin ideaalisiteestä käärettä ja paperi haavan päälle. Sitten hakemaan apteekista paremmat tarvikkeet ja betadinea. Onneksi paketoimisvaiheessa Manu osasi olla nätisti, yksin kun sen kanssa olin niin ei apukäsiä ollut saatavilla. Tässä vaiheessa ainakin näytti haava hieman tyrehtyvän, enkä mitään isoa vekkiä nähnyt.

Tilanteen rauhoituttua katsastin sotkut ja olihan sitä verta ihan kiitettävästi joka puolella. Piti vähän rappukäytävääkin käydä siistimässä ettei naapurit järkyty.

Nyt Manu nukkuu sohvalla ja toivon että jalka paranee eikä mitään pahempaa ole, murtumaa eniten pelkään. Sopivasti on sitten tämmöinen kurakeli joten täytyy joku muovipussi hökötys virittää jalkaan kun ulkona käy.

Hieman kyllä meinaa olla itsellä syyllinen olo, miksi en ole varovainen sen oven kanssa. Tästä lähin opettaa Manulle kunnolla ettei voi rynniä oven väliin ennen kuin se on kunnolla avattu.. 
Ja on kyllä sopiva ajankohta tälle, kun huomenna pitäisi lähteä laivalle ja laittaa Manu hoitoon.

 

1 kommentti: