2. huhtikuuta 2012

Rippijuhlaa


Lähdettiin perjantaina kohti Ähtäriä. Manu oli taas onnellinen päästessään leikkimään ja riehumaan Hessun kanssa, vauhtia ei puuttunut :) Lauantaina käytiin vähän Keskisellä ostoksilla. Mukaan lähti Manulle uudet valjaat, säkki luita ja tietty pari lelua joista yksi on jo rikottu ;) Valjaiden kanssa sujuu tuo matkustaminen vähän helpommin kun innostuksissaan tahtoo repiä joka suuntaan ja pannan kanssa rupeaa kakomaan. Muuten päivä meni valmistellessa pikkuveljeni rippijuhlia. Käytiin vielä Hessua moikkaamassa ja samalla katsottiin nyrkkeilyä, hienoa Eva! Niin, ja olihan Manun tyttöystävä, Sani, käymässä myös :)



Sunnuntai menikin juhlahumussa ja syöden hyvin. Manukin pääsi vähäksi aikaan katsomaan vieraita ja käyttäytyi suht mallikkaasti. Toki vieraille ihmisille piti haukkua, mutta olosuhteisiin nähden meni hyvin ja olen tyytyväinen :) Juhlien jälkeen Manu pääsi vielä hetkeksi leikkimään Hessun kanssa ja sitten lähdettiinkin kotia kohti. Hiljainen oli matka, taisi poikaa vähän väsyttää ;)





Niin se kaunis kevätsää pakeni paikalta..

Niin ja sunnuntaina loppui Manun antibioottikuuri. Oireeton ja terveen oloinen ainakin tällä hetkellä on, eikä tullut yskäkohtauksia tmv. viikonlopun riehumisista. Toivottavasti nyt pysyy terveenä. Kastraatio ajankohtaa olen sille miettinyt - leikataanko nyt keväällä, vai vasta syksyllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti