16. huhtikuuta 2012

Viikonlopun tunnelmia


Perjantaina sitten käytiin vielä Manun kanssa eläinklinikalla, saatiin taas viimeinen vapaa-aika. Ennen kuin mitään pystyi tekemään, täytyi Manu laittaa unten maille. Jäätiin pojan kanssa huoneeseen odottelemaan aineen vaikutusta ja aika nopeaa uni tuli. Hieman itseä siinä jännitti Manun hengitys joka ei ihan tasaista ollut. Eläinlääkärin tullessa takaisin huoneeseen Manu havahtui ja oli sitä mieltä että minähän en nuku, yritti parka päästä pakoon muttei jaloissa oikeen ollut pitoa. Ei muuta kuin lisää nukutusainetta ja samalla laitettiin tippaan. Kynsi poistettiin, oli taittunut ihan nurinkurin. Nähtäväksi jää kasvaako uusi tilalle vai ei. Nukutusaine oli lyhyt vaikutteinen ja Manu yritti hereille heti kun jalka oli saatu pakettiin. Oli sitä mieltä että nyt mä kyllä oikeesti lähden. Manu sitten nostettiin mun syliin jossa poika rauhoittui ja jatkoi unia. Kuljetuskopassa yritti pysyä skarppina, pitäähän sitä tietää minne ollaan menossa. Kotona sitten malttoi nukkua 'krapulansa' pois ja parin tunnin päästä käytiin pihalla ja sai iltapalan. Lääkkeeksi saatiin tulehdus- ja kipulääkettä ja kasa sidetarvikkeita.

Itsellänihän meinasi tuolla klinikalla lähteä taju. Taisi kyllä suurimmaksi osaksi johtua siitä etten ollut kerennyt syödä kunnolla ja huoli Manusta taisi laukaista sen. Hiki valui ja pari kertaa silmissä sumeni, toisella kerralla oli pakko istahtaa penkille ja eläinlääkäri antoi vettä. Kyllä mä siitä sitten tokenin että päästiin takaisin kotiin. Sehän olisi ollut jos molemmat siellä olisi taju kankaalla :D

Lauantaina Manu oli ihan reippaalla päällä, tosin taisi lekurissa antamat lääkkeet vielä vaikuttaa. Vietiin se aamupäivästä hoitoon kun itse lähdettiin laivalle. Ei kyllä oikeen ollut mikään laivafiilis ja aluksi vähän huoletti että miten poika pärjää. Manu kuitenkin oli ollut herrasmies ja käyttäytyi nätisti. Jalan hoitotoimenpiteet oli mennyt hienosti, ei ollut pistänyt vastaan. Yö kuulemma oli ollut hieman levoton.

Sunnuntai-iltana kotiuduttiin ja kyllä Manu meidät vielä tunnisti :) Ei meinannut nahoissaan pysyä kun piti kiemurrella. Jalkaa edelleen ontui ja ontuu vieläkin. Tuliaiseksi tuotiin pari pehmolelua, pieni ankka ja koira joka oli Manun värinen :) Harmi vaan ettei pääse niillä vielä pahemmin leikkimään, mutta parantumista odotellessa!


Tähän loppuun vielä kuvia laivareissusta...

 
Tallinnassa käytiin Kochi Ait-nimisessä ravintolassa aamupalalla, hieno paikka :)   



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti