19. huhtikuuta 2012

Parantumaan päin


Manun jalka voi jo huomattavasti paremmin, tämä päivä on menty ilman särkylääkettä. Käytiin päivällä vähän pihalla touhuamassa ja kyllä Manu oli onnellinen poika :) Reilu tunti me heiteltiin keppiä ja harjoiteltiin luoksetuloa. Tai siis palautin Manun mieleen tuon luoksetulemisen.. Joskus hän kuulee, joskus ei ;) Mutta positiivinen yllätys oli se, ettei lähtenyt mun viereltä juoksemaan ympärillä kulkevien koirien ja ihmisten luokse. Pari askelta saattoi ottaa lähemmäksi, mutta tuli sitten takaisin viereen kerjäämään makupalaa. Viimeksi kun moista on tehty, niin kyllä ne muut koirat ovat olleet kivempia. Mutta jottei tämä liian hienolta kuullosta, niin kyllä Manu oli fleksin päässä ;)
Toinen positiivinen asia oli, että Manu meni käskystä maahan! Oli oikein terhakkana ja innoissaan. Tuota ei ole pihalla tapahtunut kertaakaan. Sisälläkin se onnistuu kerran kymmenestä jos oikein jaksaa keskittyä. Muutenkin on jotenkin tuntunut olevan Manulle heikkouden merkki tai muuten vain vastenmielistä jos maate käsketään. Ilmeisesti pieni sairasloma tekee hyvää ;)

Tuossa vielä kuvaa, miltä koipi näyttää nyt;

Tässä on nyt ollut pieniä suunnitelmia ja jos kaikki menee niin kuin pitääkin, liittyy joukkoomme toukokuussa kääpiöpinserin urospentu :)

2 kommenttia:

  1. Ohhoh! Onko tuo vaaleanpunainen sitten se kynnen sisällä kulkeva hermo? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti se sitä on. Nyt on taas hieman vuotanut verta :( On vaan tosi vaikea saada noin pieni tassu paketoitua niin ettei viereinen kynsi hankaa siihen ja sitten pitäisi saada sidetaitos pysymään tuossa haavalla. Ja asiaa ei auta yhtään se, että kun paketin saa oikein niin Manu liikuttaa tassua :( :D

      Poista