14. toukokuuta 2012

Äitienpäiväreissu

Manun mielestä Taavia ei tarvitse kuvailla
Perjantai-iltana lähdettin taas kohti Ähtäriä. Taavi oli reipas matkustaja ja nukkui koko matkan. Manukin malttoi välillä silmät ummistaa, viisas koira kun tajuaa minne ollaan menossa niin eihän sitä kerkiä nukkumaan. Poikettiin samalla muorilan kautta Hessua moikkaamassa. Hessu ei aluksi edes huomannut Taavia, mutta sen tajuttua oli ilme kyllä semmoinen ''voi ei, nyt niitä on kaksi''. Aluksi olivat kuin eivät toisiaan näkisikään, mutta sitten Taavi alkoi juoksemaan Hessun perässä. Manuhan oli oma itsensä, duracell-pupun lailla pomppi pitkin taloa ja kävi kiusaamassa kaikkia. Sunnuntaina Taavi pääsi näkemään pikaisesti myös Sani-koiran.
Hessu päätti ottaa erotuomarin roolin, kun Manu ja Taavi leikki sohvalla. Jos meno yltyi turhan kovaksi, kävi Hessu tuuppaamassa pojat erilleen ja murahti päälle. Ääntä ei kyllä puuttunut kun pikku-pojat narisi keskenään ja Hessu hieman möreämmällä äänellä kommentoi vierestä. Välillä kuullosti siltä kuin koirat olisivat keskustelleet keskenään.. Mitään vihamielisiä ääniä ei kuitenkaan päästetty. 
Taavi oli sisäsiisteyden suhteen reipas poika. Muorilassakaan ei kertaakaan päästänyt mitään sisälle. Meillä porukoilla nyt pissat saattoi tulla mutta kakat tuli pihalle. Toki tuossa omakotitalossa olemisessa on se hyvä puoli että pääsee paremmin pihalle ja Taavi sai olla vapaana. Muutenkin Taavilla tuntuu olevan niin tarkkaa mihin ne jätökset tekee. Narussa ollessa ei oikein ole mahdollista löytää sopivaa paikkaa ellei lähde Taavin perässä rämpimään pitkin pusikkoja. Kotona eilen illalla oltiinkin melkein tunti pihalla ettei heti sisälle tee tarpeitaan.
Eilen illalla myöskin treenattiin vähäsen Manun kanssa. Yrittää saada vähän tuota Manun ja Tonin suhdetta paremmaksi. Mun kanssa kyllä mennään nätisti pihalla jos niin haluan, tosin me ollaan Manun kanssa keskusteltu useammin tuosta käyttäytymisestä ;) Makkarapalojen kanssa Manu kävelee vaikka kahdella tassulla jos niin vaaditaan, mutta ajoittaminen on kaiken a ja o. Kyllä se heti huomaa jos ote lipsuu tai oma asenne herpaantuu. Käytiin  sitten vielä touhuamassa tuossa pienellä puistoalueella. Taavi sai taapertaa vapaana ja mä otin ohjakset Manun kanssa. Manu myöskin oli vapaana ja tehtiin seuraamisharjoituksia. Kyllä se hyvin menee ja keskitttyy jos ei satu merkattavaa puuta olemaan lähettyvillä :)

Lopuksi vähän viikonlopun kuvasaldoa. Ryhmäkuvaa Hessusta, Taavista ja Manusta oli täysin mahdotonta saada.. :D













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti