8. toukokuuta 2012

Team Manu ja Taavi


Manun ja Taavin yheiselo on alkanut oikein hyvin. Ekana päivänä tosin Manua stressasi pienen miehen ilmestyminen, pariin otteeseen oli suu ihan vaahdossa. Kerran aikaisemminkin Manu on tuolla kuolaamisella reagoinut ja nyt tuli todistettua että se johtuu stressitilanteesta. 
Ensimmäinen yö oli hyvin vähäuninen, meillä kaikilla. Koirat oli hyvin levottomia, Taavi heräili vähän väliä pissalle ja kakalle. Toinen yö menikin paljon paremmin, pojat nukkui samalla pedillä eikä Taavi ollut kakannut koko yönä lattialle. 
Aluksi Taavin masu oli tosi sekaisin, mutta nyt alkaa olemaan jo helpottamaan päin. Töistä tullessani ei ollut kuin yhdet läjät lattialla, maanantaina niitä oli vähän joka paikassa.. 
Hihnassa Taavi osaa kulkea suht hyvin, välillä pitää tosin kokeilla jos pääsisi omaan suuntaan kulkemaan. Ja välillä laittaa liinat kiinni, mutta nätisti kipsuttaa vierelle kun huomaa ettei rimpuilu johda mihinkään. Hyvin on ulkoilu sujunut kahden koiran kanssa, välillä vaan meinaa olla kädet vähän ristissä ;) Omasta mielestäni Manukin on aavistuksen rauhoittunut ulkona, kun on kaveri mukana. Ei enää kaahota joka hajun perään, pitäähän sen välillä tarkistaa onko pallero mukana.
Taavi kyllä kovasti kerää huomiota pihalla ollessa. Manua on luultu sen isäksi ja jopa emäksi. Taavi reippaana miehenä käy tutustumassa vastaantulijoihin ja käy hakemassa vähän rapsutuksia. Manu taas on joko mustasukkainen tai haluaa pelastaa Taavin ilkeiltä tädeiltä kun alkaa haukkumaan jos joku lähestyy lässyttäen Taavia.
Kovia poikia ovat leikkimään alku kankeuden jälkeen. Jos meno käy liian rajuksi niin Taavi kyllä ilmoittaa siitä Manulle. Tässä lataamani video esimerkkinä; http://www.youtube.com/watch?v=SQLw0cQDnzs

Eiköhän Taavista (ja Manusta) vielä kunnon kansalainen tule :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti