6. toukokuuta 2012

Taavi tuli taloon!

Tänään saapui pienen pieni poika, Taavi :)





Manua vähäsen jänskättää että mikäs pallero meille on saapunut. Taavi sen sijaan on oikein rentona, mitä nyt tulomatkalla piti vähäsen huudella. Vielä on väsynyt poika, saa nähdä millainen peto tulee kun arki koittaa... :)

4 kommenttia:

  1. Siitä se uuden koiravauvan kasvatus alkaa! :)) Onnea tulevaan! :D

    VastaaPoista
  2. Onnea uudesta koiravauvasta, oikein suloinen on hän :) Kuinkas olit ajatellut kasvattaa kahta kääkkäpoikaa? Mulla on ainakin kädet täynnä jo yhden kanssa ja kalenteri täynnä harrastuksia agistä tokoon ja muuhun. Toinen on haaveissa, mutta ei taida aika antaa myöten jos toisesta haluaa hyvän. Nopeita on nämä kääkättimet oppimaan, mutta kyllä ne paljon vaatiikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)
      Kyllä tässä suurin helpotus on se, ettei mun tarvitse olla töissä kuin aamuisin niin saa sitten koko loppu päivän touhuta koirien kanssa. En tiedä johtuuko vielä alkujännityksestä, mutta Manusta on nyt tullut huomattavasti rauhallisempi niin sisällä kuin ulkona. Suunnitelmissa olisi jos sitä kesän/syksyn aikana pääsisi Manun kanssa aloittamaan tokoilun :) Taavin kanssa mennään sitten pentukouluun jos löytyy sopiva kurssi sopivaan aikaan :)

      Poista