28. toukokuuta 2012

28.5.

Viikko on vierähtänyt kesäisissä merkeissä. Pojat ovat viettäneet suurimman osan päivästä parvekkeella ottaen aurinkoa ja tiiraillen maailman menoa. Lenkeillä ollaan käyty kahlailemassa rannassa. Molemmat ovat jo ottaneet ensimmäiset uintiaskeleet. Taavilla se tosin taisi olla enemmänkin vahinko kuin tarkoitus lähteä uimaan. Manunkin sain houkuteltua uimaan, enemmän se kyllä tykkää kahlailusta. Manulle suurta päänvaivaa tuottaa pohjalla olevat risut ja oksat, haukkoo veden pintaa kun yrittää saada risusta kiinni :)
Taavi on opetellut semmoisen kivan tavan, että pihalta tullessa pitää päästää kakit sisälle. Ihan sama onko pihalla sen kaksi tuntia niin silti pinnaa siihen asti kun päästään sisälle. Aamulla kyllä tulee pihalle kun on koko yön pinnannut. Muutenkin on tuo rytmi muuttunut, ei enää ole ruuan jälkeen niin suuri kiire pihalle. Noo, eiköhän se siitä ala oppimaan pikkuhiljaa.
Manu sai viime viikon tiistaina silmätippoja. Hyvin oli ärtyneet ja tulenpunaiset luomet ja vilkkuluomet, kyynelkanavat tukossa. Haavoja tai mitään rakkuloita ei onneksi löytynyt joten saatiin kortisoni-pitoinen, tehokkaampi lääke. Parin kerran jälkeen kyllä oli silmät jo sen näköiset ettei niissä mitään olisi ollutkaan. Huomiseen asti laitetaan vielä 3x/pv ja sen jälkeen pikkuhiljaa lopetetaan. Ensi keväänä voikin sitten tarkkailla johtuuko tulehdus siitepölystä.


Tulevana viikonloppuna olisikin tarkoitus lähteä taas käymään Ähtärissä.
Melkein 10vk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti