4. kesäkuuta 2012

Perjantai-iltana saavuttiin Ähtäriin ja jäätiin mummulaan yöksi. Pojilla oli kivaa temmeltää ja juosta ulkona vapaana. Vähäsen Taavia ketutti vesisade, kun ei tarennut mennä muitten mukana. Yö oli hiukan levoton. Välillä Taavi kävi Hessua kiusaamassa ja Manu seikkaili sängystä sänkyyn. Loppu yöstä kuitenkin löytyi sopu, molemmat pojat meidän vieressä. 
Käytiin shoppailemassa pojille mustista ja mirristä uudet, paremmat kynsisakset. Edelliset on niin tylsät ettei niillä saa kunnolla leikattua kun pojat pistää vastaan. Manulle ostettiin pieni säkki kokeeksi Purina Pron aikuisten muroja ;)
Toinen yö oltiinkin porukoilla. Levoton yö siihen asti kunnes pojat hiljaa hiipien tulee viereen nukkumaan. Kotona ne kyllä osaa ihan nätisti nukkua yöt, mutta lomaillessa täytyy aina päästä kainaloon. Taavikin selvisi hienosti pissimättä koko yön.








11vk    Kuva Tiia Taipale

Kuva Tiia Taipale

Kuva Tiia Taipale

Kuva Tiia Taipale
Ensi viikon tiistaina olisi Taavilla rokotus. Tarkoituksena aluksi oli jos olisi Manun kastroinut samalla mutta hinnan kuullessani päätin jättää myöhemmälle. Tuolla kastraatiolla nyt mikään hengenhätä ole, ja täytyy vähän kysellä millaisia hintaeroja täällä päin on. 
Tuntuu nämä kaupunkihinnat niin suurilta kun on tottunut noihin maalaishintoihin :D Esimerkiksi kastraatio Ähtärissä on maksanut 50e ja täällä klinikalla 230e. Mutta katsotaan nyt.. 
Manu on nyt päättänyt alkaa murisemaan vieraille uroksille, jos tulevat lenkillä haistelemaan. Voi pientä murrosiän vaikutusta olla pojassa, hormoonit hyrrää. Ollaankin nyt sitten tehty niin ettei Manu pääse vieraitten koirien kanssa kosketukseen.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti