13. kesäkuuta 2012

Puistoilua ja rokotusta



Käytiin sunnuntaina Manun kanssa katsastamassa tuo Vähäjärvenpuiston koirapuisto. Ihan mukava paikka ja hyvässä kunnossa. Alkuun oltiin yksinään ja Manu sai rauhassa tutustua alueeseen. Haisteltavaa riitti... Hetken päästä tuli sitten toinen koira. Tämä koira tuli portista suoraan jahtaamaan Manua ja meidän herra ei moisesta tykkää, joten peloissaan rupesi rähisemään. Otin Manun hallintaan ja yritin jos olisivat sen tutustumisen aloittanut paremmissa merkeissä, mutta vieras koira tahtoi vain jahdata. Koiran omistajaa tilanne ei näyttänyt kiinnostavan joten siirryttiin toiseen päähän touhuamaan. Meidän leikit loppui sitten siihen, kun Manu alkoi ontumaan takajalkaansa. Tiedä sitten oliko tikku vai mikä, mutta ohi meni ennen kuin päästiin takaisin autolle.
Tänään käytiin toisen kerran puistoilemassa. Tällä kertaa siellä oli kultainennoutaja ja berninpaimenkoira. Nämä kaverit taisivat olla jo sen verran iäkkäitä ettei Manun toilailut kiinnostanut. Alkuun Manu oli hieman varautuneena ja oli valmiina puolustamaan itseään. Tajuttuaan, ettei niitä kiinnosta, alkoi Manukin rentoutua. Siellä ne menivät peräkanaa ja tutkailivat ympäristöä. Osasta kohtaa oli sen verran korkeaa pusikkoa, että Manun piti nousta takajaloille nähdäkseen, olenko vielä paikalla. Välillä Manu yritti haastaa berniä leikkimään, mutta se ajoi pois. Ihan positiivinen reissu oli ja tekee Manulle hyvää olla rauhallisten koirien seurassa.

Eilen käytiin Taavin kanssa eläinlääkärillä ottamassa rokote. Hiukan piti houkutella ovesta sisälle, mutta muu menikin ihan mallikkaasti. Puntarissa käytiin ja mittari näytti 2,7kg. Odotellessa Taavi olisi kovasti halunnut mennä tutustumaan jokaiseen huoneeseen ja asiaan. Tutkimukset meni ihan hyvin, sydänäänten kuuntelussa ei vaan oikein meinannut jalat pysyä paikoillaan :) Molemmat kivekset löytyy ja hampaat sai kovasti kehuja. "Todella reipas poika" sanoi eläinlääkäri. Maksaessani laskua, Taavi oli mennyt erään miehen syliin pussailemaan. Kuulemma hän on kaikkien kääpiöpinsereiden suosikki. 
Mitään oireita ei rokotteesta tullut, toki kotona uni maistoi mikä on ihan ymmärrettävää moisen episodin jälkeen. 



Manun puistoilua;




Alkaa Manukin saamaan hiukan ylimääräistä luittensa päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti