15. kesäkuuta 2012

Tänään on hyvä päivä!

Hyvä päivä ainakin koirilla.

Taavin kanssa käytiin ulkoilemassa ja samalla harjoiteltiin rauhassa seisomista. En tiedä onko tuo koira joku ajatusten lukija vai oppiiko se niin nopeaa, tajuaa mitä ajan takaa vaikken täydellistä suoritusta vaadikaan. Käveltiin nätisti Taavi vierellä ja aina kun pysähdyin, se asettui mun eteen seisomaan. Jos jokin jalka jäi eri tasolle niin heti korjasi oma-aloitteisesti. Ehkä jonkun kolme kertaa olen treenannut jalkojen asettamista sisällä ja nyt se jo korjaa itse. On tämä kyllä semmoinen epeli oppimaan asioita.. Mitkä lie supergeenit siinä on ;) Olen kyllä niin ylpeä tästä pikkukaverista, aina on ilo touhuta sen kanssa. 

Manun kanssa käytiin taas puistoilemassa. On jo oppinut tietämään minne mennään. Parkkipaikalle kun käännytään, alkaa kuljetuskopassa käymään kova elämä. Tällä kertaa jätettiin auto hieman kauemmaksi ja siinä hiukan treenailtiin käyttäytymistä ennen puistoon menemistä. Kyllä se osaisi vaikka ja mitä jos jakaisi ja malttaisi keskittyä. Mutta hienosti kyllä parhaansa yritti ja toimi paljon paremmin kuin aikaisemmin. Jos hihna kiristyy, pysähdyn ja Manu tulee vierelle josta jatketaan yhdessä matkaa. Tätä kun alettiin treenailemaan, kesti kyllä tovi ennen kuin tajusi ettei me mennä eteenpäin jos naru on kireällä. Kävi vain nappaamassa makupalan ja taas sinkosi narun päähän.
Puistossa oli rento fiilis ja Manu haki vähän väliä kontaktia. Tehtiin istumis- ja paikkaharjoituksia sekä muutama maahan meno. Sitten vähän kiipeiltiin kivien päällä. Niin ja seuraamista tehtiin pari kertaa, tässä hommassa Manun keskittyminen katoaa aika nopeaa joten lopetetaan silloin kun menee hyvin. Muita siellä ei ollut joten välillä vähän riehuttiin, juostiin ja pompittiin :) Olisi se kyllä mukava saada joku koirakaveri jonka kanssa Manu tulisi hyvin toimeen. Taavia kun ei vielä viitsi puistoon viedä. Kotiinpäin mentäessä Manu oli kyllä oikein rennolla fiiliksellä. Näin kun aina olisi :) 

Nyt kun olen päässyt kehumaan koiria, luultavasti ne vielä tämän päivän aikana kokeilee mun hermoja.. Niin se aina menee ;)

Manun ja Taavin sukkataisto youtubessa.

Kesken leikin pojat mystisesti hiljeni ja katosi, mutta sängyn altahan ne löytyi :)
Taavi ja Stitch ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti