19. elokuuta 2012

Koirien hyvinvointitapahtuma ja match show

Käytiin tänään Kodittomien Koirien Ystävät ry:n ja Rescueyhdistys Kulkureiden järjestämässä match showssa Taavin kanssa. Oli kyllä Taaville paljon hulinaa ja vilskettä, joka paikkaan ja koiraan olisi pitänyt päästä tutustumaan. 
Ensimmäisessä esittelyssä mentiin ihan mallikkaasti, vaikka Taavi tuntui olevan ''ei kiinnosta'' -tuulella. Pöydällä antoi hienosti arvostella itsensä. Liikkeitään esitteli mallikkaasti, oli vaan kehän kulmassa jotain hyvää hajua kun piti sitä jäädä haistelemaan. Poseeraus meni hyvin, viime kerralla tosin paremmin. Punainen nauha saatiin.
Punaisten kehää odoteltiin varmaankin reipas tunti ja Taavihan taas väsähti ennen sitä. Pari askelta jaksoi keskittyä ja sitten tiirailtiin perässä tulevaa ja kehän ulkopuolella olevia. Seisomisen sijaan olisi mielellään istunut. Meidän matka sitten loppui siihen ilman sijoitusta. Tyytyväinen olen kyllä muuten, mutta jos jostain tuota jaksamista ja keskittymistä löytyisi lisää :) Täytyy varmaan tulevaisuutta ajatellen ottaa kuljetuskoppa mukaan kehän laidalle, jos se sinne malttaisi mennä huilimaan.

Pentukehän laidalta löytyi yksi jos toinenkin kääpiöpinseri ja niiden joukossa Taavin veli. Eihän sitä sukulaiseksi tunnistanut, löytyy hiukan enemmän kokoa Taaviin nähden :) Hyvin tulivat pojat juttuun keskenään. Kävin Boris-veljen esittämässä sinisten kehässä, kun omistajalla oli toinenkin koira samassa kehässä.

Veljet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti