11. elokuuta 2012

Taavi PUN2!

Tänään käytiin Taavin kanssa ekoissa mätsäreissä Tampereen Hakametsän jäähallilla. Oltiin turhankin hyvissä ajoin paikanpäällä, muita ei vielä ollut tullut. Eipä siellä loppujen lopuksi kauheasti porukkaa ollut, olisikohan Taavin luokassa ollut 11-13 pentua. Joutuisasti meni, eikä tarvinnut kauheasti odotella.

Me päästiin ekassa parissa kehään. Pöydällä arvostelu oli Taavin mielestä kovin jännää eikä oikein edukseen osannut olla. Tyytyväinen olen kuitenkin siihen, ettei vastaan laittanut tuomarin kosketuksia. Tiedä sitten oliko pöydän mustalla värillä vaikutusta asiaan, kotona kun ollaan treenattu valkoisella. Kuitenkin liikkeiden esittelyssä meni oikein hyvin ja sai niistä jo kehuja ilmoittautumisen yhteydessä. Poseeraus meni parhaiten ikinä, edes kotona ei ole jaksanut niin kovin keskittyä.
Punaisten kehään mennessä Taavi oli jo niin väsähtänyt, ettei siellä liikkeissään oikein jaksanut pistää parastaan. Hienosti kyllä muuten suoriutui eikä alkanut temppuilemaan. Poseerasi kyllä todella hyvin. Tuomareiden supattelun lomasta kuulin kuinka tykkäsivät Taavin seisomisesta. 
Kyllä siinä alkoi jänskättämään, kun alettiin palkitsemaan neljää parasta. Kakkossijaan olen erittäin tyytyväinen, haaveena kun oli saada edes pelkkä punainen. Ja oikeastaan kakkossija oli oikein hyvä, tuskin olisi Taavi enää jaksanut BIS-kehää. Sen verran oli väsy poika. 
Automatka kotiin sitten nukuttiinkin sikeästi takapenkillä.

Palkinnoksi saatiin pieni ruusuke, pokaali, luu, lelu ja makupalapussi. 


"Äiti, mä en jaksa enää"

Tästä onkin hyvä jatkaa ensi viikon sunnuntain mätsäreihin samassa paikassa. Tällä kertaa tosin emme ole niin ajoissa liikenteessä, eikä oikeastaan tarvitse sillä Taavi on ilmoitettu jo ennakkoon. Sitten onkin varmaan taukoa tuonne pentunäyttelyihin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti