6. elokuuta 2012

Mauno 1v

Lauantaina vietettiin Manun 1v synttäreitä. Niin se aika vaan menee nopeaa, juurihan se vasta tuli ja opetteli koiran tavoille. Aamupalaksi sai kunnon herkkuaterian, muuten sillä onkin aika niukat eväät kun on ruvennut nirsoilemaan murojen kanssa. 

Torstaina oltiin Manun kanssa tokoilemassa. Oli kyllä aivan super tällä kertaa. Käytiin läpi möllitokon asioita. Minuutin paikalla makaaminen meillä meni siihen, että Manun sai makaamaan. Kyllä se ehkä sen 10 sekuntia malttoi. Seisominen on päässyt unohtumaan, sitä kun treenattiin pentuaikoina - silloin kun oli vielä näyttelyt tähtäimessä. Seuraaminen, istuminen ja paikalla olo meni todella hienosti. Ei kyllä niin hienosti ole ihan hetkeen jaksanut keskittyä. Varmaankin pieni treenitauko on vaikuttanut asiaan. Lopuksi käytiin hyppäämässä estettä ja hyvin tajusi idean. Oli nurmella vaan miljoonan muun koiran hajuja joihin piti keskittyä. Todella tyytyväinen olin suoritukseen :)

Taavi aloittaakin oman kurssinsa torstaina. Toivottavasti vaan sää sallii, eikä sada. Lauantaina meillä olisikin ekat mätsärit. Vähäsen mua jänskättää, miten poika käyttäytyy. Noo, mutta eka kerta on aina eka kerta.

Hampaat on lähtenyt hienosti vaihtumaan. Hiukan kyllä hitaammin mitä Manuun vertaa, mutta Manulla nyt oli Hessu apuna vetämässä heiluvat hampaat. Etuhampaat on jo vaihtunut ja kulmikset heiluu. Huomaa kyllä syömisessä, että haittaa ja inhottaa. 





''Ja kaikki katsoo tänne!''

5 kk






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti