17. elokuuta 2012

Pojat koulunpenkillä II

Keskiviikkona oli Manulla viimeinen tokotunti. Käytiin taas nurmella hyppimässä estettä. Se kyllä taisi olla Manun mielestä parhain juttu koko kurssilla. Hajoiteltiin perusasennosta hyppyä yli ja esteen jälkeen koira seisomaan paikalleen ja itse kierrettiin koiran viereen. Hienosti Manu oli, vaikka kova täpinä olisi ollut hyppiä. Tuossa vierähtikin jokunen tovi ja tunnin loppuun tehtiin seuraamisharjoituksia pysähdyksien kera. Viimeisenä oli kaksi, 2 minuutin kestoista kontaktiharjoitusta. Hienosti Manu katsoi silmiin, mutta muiden käskyt hiukan sitä häiritsi. Meinasi mennä pojalla pää sekaisin. 
Nyt pidetäänkin taukoa harrastelussa ja katsotaan vieläkö tässä syksyn aikana jotain tehtäisiin. Agility olisi kyllä Manulle oikein sopiva laji, jos siihen tutustuisimme ensi vuonna.

Taavin eilinen pentutunti meni hiukan penkin alle. Luultavastikin oli kuumuudella osuutta asiaan. Taavihan oli jo ihan läkähdyksissä ekan 10 minuutin jälkeen, kun meuhkasi muiden kanssa. Istumiseen ei löytynyt mielenkiintoa ollenkaan, joten teimme harjoitukset seisomalla. Aluksi kerrattiin viime tunnin asioita. Uutuutena harjoiteltiin maahan menoa, jota Taavi ei halua ymmärtää. Kyllä se etupään maahan laittoi, mutta takamus jäi aina pystyyn. Noo, eiköhän se jossain vaiheessa sen tajua :) Treenattiin myös seuraamista ja istumaan menoa. Kyllä Taavi sitten lopputunnista alkoi istumaan. Ensi kerralla paremmin, toivottavasti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti