16. tammikuuta 2013

Videopostaus

Arkistojen kätköistä löytyi muutamia videoita, jotka ajattelin tänne jakaa. Osa näistä on varmaan jo ollutkin täällä esillä, mutta laitetaan uudestaan. 

Tässä Manu tajuaa vihdoinkin, että nuo nappulat saa parhaiten irti hampailla ottamalla ;) Video kuvattu tänään 16.1.

Tässä aivopähkinää kesältä 2012. Taavia kiinnostaa enemmän nuo palikat kuin itse makupalat.

Tämmöistä leikkimistä meillä harrastetaan lähes joka ilta. Taavissa on aina ollut pientä vaanijan vikaa. Kun muut juoksevat vaikka taloa ympäri, Taavi jää nurkan taakse odottamaan josta tekee yllätyshyökkäyksen.


Manun ja Taavin sukkapaini kesäkuun alussa. Sama meno jatkuu edelleenkin - Manu ensin mörisee ja sen jälkeen tulee ''itku''. Olen yrittänyt saada videolle paremmin noita poikien hauskoja ääntelyjä, mutta kummasti leikki loppuu siihen kun otan kameran esiin... Taavin mörinä-ääni kuullostaa nykyään ihan teini-ikäisen pojan äänenmurrokselta.

Taavi ensimmäistä viikkoa meillä ja Manu kokeilee kepillä jäätä. Ensimmäinen ja ainakin toistaiseksi viimeinen kerta, kun Taavi on tehnyt Manulle selväksi mikä sallitaan ja mikä ei. Tästä videosta olen saanut kuulla mm. omistavani tulevan dominoivan ja aggressiivisen koiran (meidän Taavi, joka rakastaa kaikkia koiria ja ihmisiä...). 
Molemmat kunnioittavat toistensa ruokia ja luita 
- toisen apajille ei mennä rähisemään.

1 kommentti: