28. helmikuuta 2013

Maalla on mukavaa


Käytiin viettämässä ''hiihtolomaa'' Ähtärissä ja siellä oltiin 5 päivää. Pojat sai nauttia vapaudesta täysin rinnoin. Poikien kaverina kävi myös Seela ja Sani, sekä kaverini seropi Miro. Sää suosi meitä olemalla plussan puolella, joten pihalla maltettiin olla useampi tunti päivässä. Taavissa oli välillä havaittavissa pientä jukuripäisyyttä livahtamalla jonnekin piiloon, eikä tietenkään vastannut kutsuhuutoihin. Pari kertaa se meinasin livahtaa pihatieltä, mutta muuten sentään pysyi tontilla. Manu kuitenkin pysyy aina lähettyvillä ja nappulat vinkuen tulee luokse, jos ihmiset katoaa näköpiiristä. 
Yhtenä päivänä rakennettiin lankuista pieni esterata, jota loikittiin Manun kanssa. Taavikin siinä seuraili, mutta osasi hienosti kiertää esteet.



























Pojat ovat nyt syöneet ANF-raksuja ja uutuutena olen alkanut antamaan merileväjauhetta. Karva on alkanut kiiltämään vielä enemmän kuin aikaisemmin. Raksumuutosten jälkeen on Taavin närästysoireetkin loppunut, joita on ollut pidemmän aikaan. Pahimmat kakomis- ja hikkaoireet tuli aina öisin, jolloin annoin närästyslääkettä. Yleensä se helpotti sen verran, että nukuttua saatiin, mutta muutaman kerran täytyi antaa sille vähäisen ruokaa, ettei tyhjä maha enempää ärsytä. Nyt ollaan kuitenkin oltu oireettomia siitä lähtien, kun raksuja aloin antamaan.

Manun kanssa mahduttiin agilitykurssille, joka alkaa toukokuussa. 
Sitä odotellessa :)


 Manun taktiikka on ensin haukkua ja ärsyttää, jonka jälkeen alistutaan ja pyydellään anteeksi.



On taas kamera täynnä kuvia pojista, oli niin kiva kuvauskeli ja päätin kokeilla eri asetuksia.



Manu päätti sukeltaa hankeen, kun hyppäsi trampoliinilta alas. Ei kestänyt hanki, ei.


Taavi tekee sitä mitä parhaiten osaa.
Luun syönnin jälkeen on hyvä nukkua auringon lämmössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti