5. elokuuta 2014

Onnea Manu 3v !

Eilen vietettiin maailman parhaan Manun 3v synttäreitä. Niin se aika taas on mennyt edellisistä kekkereistä, tuntuu kuin äsken ne vasta olisi ollut. Manu sai oman spesiaalin päivän ja käytiin kahdestaan ostoksilla Muppet -lemmikkitavaraliikkeessä. Mukaan lähti pari pientä lelua, 10 pussia makupaloja ja poron kuivattua maksaa. Kyllä nyt taas kelpaa herkutella :) Tällä kertaan jäi virallinen synttärikuva ottamatta, mutta eiköhän niitä kerkiä räpsimään tulevina vuosina.
 


















Illalla vielä mentiin käymään koirapuistossa. Niin Manu kuin Pihlakin oli nätisti vieraiden koirien seassa, Taavihan nyt on aina kaikkien kaveri. Myöhemmin tuli sitten karvainen koira, jonka seurassa alkoi Manu puolustelemaan ja räkkyämään, joten päätettiin lähteä pois. Manuhan ei tule ollenkaan toimeen serkkuni briardin kanssa, joten luuli varmaan tuotakin samaksi koiraksi ulkonäön perusteella.

Tämmöinen lyhyt synttäripäivitys tällä kertaa, täytyy tässä joku päivä ilmojen viilentyessä sepustella enemmän ennen kuin asiavuori kasvaa liian isoksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti